Nem boszorkányság!
Fiatal nők egészségi információs délutánja

Kedves Női Látogatónk!

MIndenkinek fontos az egészsége, annak minél hosszabb ideig történő megőrzése. Noha nem illendő hölgyek életkorát firtatni, most mégis leginkább a fiatal hölgyeket szólítja meg Alapítványunk első tájékoztató délutánja, ugyanis 2023.12.13-án, Luca napján épp e korosztály egészségi problémáival foglalkozunk tematikus eseményünkön. Meglátjátok, NEM BOSZORKÁNYSÁG!

Rövid tájékoztató előadások, információs programok keretében foglalkozunk olyan érzékeny témákkal, melyek megismerése időnként épp emiatt nehézségekbe ütközik. Most lehetőséged lesz kortársaidtól (Karunk hallgatóitól), valamint a kérdések szakembereitől hasznos információkhoz és őszinte válaszokhoz jutni. Meglátod: teljesen természetes lesz majd nyíltan beszélni a témáról, tájékozódni az egészségmegőrzés lehetőségeiről.

Olyan témákkal készülünk (részletes program hamarosan), mint például:

 • Fogamzásgátló módszerek
 • Óvszer
 • Pesszárium
 • HPV védőoltás
 • Emlő önvizsgálata
 • Szexuális úton terjedő betegségek
 • Női intim higiénia
 • Intimtorna
 • HPV és daganatok
 • Cytológiai vizsgálat
 • Női egészségmegőrzés táplálkozási vonatkozásai

A délután során a fenti témákban rövid előadásokat hallgathatsz meg, emellett felkeresve a standokat beszélgethettek azokról a témákról, amelyek különösen érdekelnek.

Ha többen jöttök, még izgalmasabb lesz a program!

Megéri minél több információt összegyűjteni az egyes standoknál, mivel ezzel nem csak tájékozottabb lehetsz, hanem értékes ajándékban és nyereményben is részesülhetsz! Azok, akik legalább 5 helyszínt (standot) felkeresnek, távozáskor ajándékot választhatnak!

Amennyiben emellett előre regisztráltál is, akkor részt vehetsz a fődíj sorsolásán, mely egy

AMAZFIT GTR Mini Misty Pink aktivitásmérő okosóra

(női, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok, always On Display és játék, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 720 óra, tok anyaga rozsdamentes acél) 70.000 Ft értékben.

Szóval érdemes regisztrálni, melyet az alábbi gombra kattintva tehetsz meg!

BOSZI REGISZTRÁCIÓ

Utána nincs más dolgod, mint a naptáradba bejegyezni a 2023.12.13-i dátumot (Luca neve napját), és 15:00-ra (ha egy kicsit később tudsz érkezni az sem baj) eljönni e helyszínre, a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontjába (Pécs, Ifjúság útja 20), ahol hasznos információkhoz juthatsz!

Ha ez még mind nem lenne elegendő, van egy jó hírünk is, ha a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának alapkézéseire jelentkezel! A rendezvény egyben orientációs program is, így az azon történő igazolt részvétel esetén 15 felvételi többletpontot is jóváírunk neked a 2024. évi felvételi eljárás során!

FIGYELEM!
Az eseményt megelőzően, ugyanebben a témában szakmai konferenciára kerül sor, mely laikus közönség számára nem nyilvános, így csak 15:00-tól kezdődően nyílik lehetőség kapcsolódni az információs délutánhoz!

Várjuk a találkozást!

A délután szervezői: